jueves, 30 de junio de 2011

Primer Plè

Celebrat el primer Plè de la nostra legislatura, ja es difonen dades errònees per part de l'oposició. Tot i votar en contra de gairebé tots els punts que figuraven a l'ordre del dia, sembla que només estiguin interessats a donar a conèixer el que fa referència a la dedicació i retribució d'un dels càrrecs electes.
Que difònguin el que es diu en un Plè ja ens sembla bé, el grup convergent també ho fa i les actes es pengen a la web municipal. Però que es donguin dades no només equívoques si no que del tot falses, està al llindar de la difamació.
El què volem deixar clar és que la retribució que tindrà el 1er tinent d'Alcalde no difereix en un sol centim d'Euro del que percebia l'anterior Alcaldessa.
Si haguèssim fet un sol canvi, hauriem d'haver modificat el pressupost de l'any 2011 fent una modificació de crèdit i aprovar-lo en el Plè. El no haver tingut de fer això demostra que la partida pressupostària és la mateixa.
Ens sorprén doncs, que l'anterior govern critiqui coses aprovades per ells. No sabem si menteixen amb coneixement de causa, o és que després de 20 anys al govern encara no han aprés com funciona.
Dit això, nosaltres continuarem amb el nostre full de ruta que hi ha molta feina per fer...

1 comentario:

  1. Ánimo, solo es que no han encajado todavía la pérdida de "su feudo".
    Ahora unos cuantos "personajes" se han convertido en los "matones" del pueblo, lo intentan con ataques al equipo delayuntamiento, lo intentan a nivel personal faltando el respeto a sus vecinos y hasta lo intentan quitándoles el parque a los niños y niñas del pueblo.... ;) nada para preocuparse.

    ResponderEliminar