jueves, 18 de agosto de 2011

Valoració de la Festa Major



















Passats dos dies després de finalitzar la Festa Major d'enguany, el grup convergent de Vilalba Sasserra en fem la següent valoració:









Estem molt agraits a la resposta dels veïns del nostre poble per la gran resposta obtinguda en forma d'assitència a tots els esdeveniments celebrats.

Feia goig veure la carretera vella engalanada de festa i plena de gent després de tants anys que se li havia tret el dret de festa.







Hores abans havien començat els actes de Festa Major amb una pedalada on van participar uns 30 nens i molts pares i va continuar a la tarda amb inflables per els petits i el 2ºn Concurs de Titius.







El dissabte a primera hora es va celebrar el concurs de dibuix i el torneig de tennis taula, on la colla de les guineus ja començaven a agafar avantatge davant de la colla de les serres.

Mentrestant, una altre novetat d'aquest any, el torneig de futbol sala, anava disputant-se en el camp de l'escola nova.


Per la tarda es van celebrar els Trentapasses Jocs. Enguany amb molta participació i a la carretera vella.


Per la nit, l'Orquestra la Montecarlo se'n va encarregar de fer ballar al públic de totes les edats fins ben entrada la matinada.


Diumenge per el matí ens vam poder refrescar amb els inflables lliscants i la festa de l'escuma. Per la tarda vam gaudir d'un espectacle de màgia i de les havaneres. On més de dues centes persones van sopar a la sardinada organitzada per la comissió de festes.


Després de patir amb el Madrid - Barça, Dj Duard va estar fent ballar a tots els assistents amb la música que punxava.

Ja l'últim dia, ens vam despertar amb el torneig de playstation on una trentena de joves es van enfrontar amb un videojoc de futbol.


Paral.lelament es celebrava el torneig de dominó.


Per la tarda vam divertir-nos amb els pallassos i les titelles. On es van repartir més de dos cents cincuanta gots de xocolata.


Durant els pallassos es van recollir les fotografies del concurs, on molts vilalbencs van poder demostrar els seus dots artístics amb la càmera fotogràfica.

L'éxit de participació va continuar al vespre amb el sopar de germanor on unes 140 persones omplien la carpa. I ja per finalitzar els dies de festa vam acabar amb una altre sessió de ball a càrrec del Dj Duard.


Durant el sopar de germanor es van repartir els trofejos dels diferents tornejos i es va proclamr la colla guanyadora, que enguany ha estat la colla de les guineus amb 300 passes enfront les 210 de les serres.

Des del consistori en fem una valoració positiva, tot i que no ens quedem només amb el nostre punt de vista si no que ja estem posant en marxa unes enquestes per saber la valoració dels nostres veïns i fer unes properes festes encara millor.


Cal a saber que aquesta festa ha estat un éxit també en la part econòmica, ja que ha tingut un cost per l'Ajuntament d'uns 14.000€, quan l'any passat amb menys actes va costar 21000€ més el que va posar la comissió de festes.


És per a tot això que estem molt contents del resultat obtingut i esperonats a fer que les pròximes festes del municipi tinguin com a mínim tant d'èxit com aquesta passada.










No hay comentarios:

Publicar un comentario