lunes, 29 de marzo de 2010

Resposta a l'editorial de l'alcaldessa al Vulpiliariis

Després de llegir l'editorial que signa l'alcaldessa en el darrer Vulpiliariis, ens agradaria fer uns quants comentaris que creiem adients.

Primer de tot, no veiem gaire encertat tractar de delinqüència la iniciativa d'un veí de crear un grup al facebook amb el nom de Vilalba Sasserra. Potser, el fet de posar alguna dada oficial a la pàgina no és adequat. Però creiem que amenaçar publicament des del Vulpiliariis al autor de la pàgina no és gens encertat. Volem pensar, que l'alcaldessa ha confós aquest grup del facebook amb el que hem creat nosaltres, on no hi posem cap dada oficial de l'ajuntament, i si les nostres.

L'editorial continua parlant, ara si, del nostre grup del facebook. Segons l'alcaldessa, el grup creat per els veïns afiliats a CDC de fa poc. En el nostre grup, hi ha militants de CDC de fa poc temps, n'hi ha que n'hi porten molt, i n'hi ha que no ho són i per tant son independents. Com si el fet de ser militants del partit i l'antiguitat del fet, ens dongués més o menys raó.
Opina que des d'internet es pot actuar des de l'anonimat i per tant diu que ni respecta les opinions que pugui llegir en el facebook ni els hi dóna cap credibilitat.
Per contra nosaltres, respectem totes les opinions, vinguin d'on vinguin. I en quant a l'anonimat, el grup convergent de Vilalba Sasserra, des del primer Parlem-ne, on ens vam presentar, hem posat sempre els nostres noms.

Per acabar, crítica l'oposició que va fer CiU en altres legislatures. El grup actual de CiU, és un grup totalment renovat. Tot i així, li recordem a l'alcaldessa, que en aquelles eleccions van treure els mateixos regidors ells que CiU. I si van aconsseguir l'alcaldia va ser pactant amb el grup socialista.

Per últim, no entenem perqué ens explica que ella valora molt el fet de saludar a la gent amb un somriure a la cara, de passar-ho bé tots plegats i ajudar-nos els uns als altres.
Perfecte! Aquests valors també els tenim nosaltres, però això no vol dir que podem tenir desavinènces polítiques i les compartim amb els veïns.

Senyora alcaldessa, de tot cor, la continuarem saludant amb un somriure a la cara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario