viernes, 19 de marzo de 2010

Reforma al camp de futbol


Durant l'últim Ple Municipal, celebrat el passat dimarts 16 de març, es va acordar destinar 50.000€ de la subvenció del fons estatal a millorar l'estat actual del camp de futbol del carrer Montseny.

Aquestes millores, serien fer la pista de ciment i dotar al camp d'il.luminació.

Des del nostre grup, creiem que és una despesa desproporcionada i totalment innecessària per les següents raons:


A Vilalba Sasserra, ja disposem d'una pista cimentada, on s'hi pot jugar tant a futbol sala com a basket. Aquesta pista, és la de l'escola. Tot i que ara no es pugui disfrutar d'aquesta pista a totes les hores del dia, d'aqui a poc ja tindrem l'escola nova i aquesta pista quedarà lliure.

Per tant, creiem que seria molt més útil destinar aquests 50.000€ a altres finalitats molt més necessàries i rentables. Com ara cobrir la pista que té l'escola un cop l'escola nova estigui en funcionament. Disposariem d'un espai on poder practicar diversos esports, independentment de la meteorologia i no caldria que per la festa major fèssim la despesa de llogar l'envelat. Recordar, que el que la comissió de festes utilitza com a magatzem, és en realitat un vestuari amb dutxes. Per tant, cobrint la pista, ja disposariem de les instal.lacions d'una pista poliesportiva.


En cap cas, nosaltres ens oposem a les millores que es pugui fer al poble. Però si que creiem, que ja que els recurssos son limitats, prioritzar i optimitzar el que sigui més necessàri. Per tant, potser aplanant el camp existent i dotant-li d'il.luminació ja seria suficient. I podriem disposar la resta de diners per construir el que seria la pista poliesportiva de Vilalba Sasserra.


2 comentarios:

  1. Estoy completamente de acuerdo con vosotros, es más, hablando con mis hijas y sus amigos del tema, no quieren el asfaltado del campo viejo, porque entieneden que de ese modo los fines de semana, en el que haya algún acto se quedarán si poder acceder al campo, ya que como ahora, lo utilizarán como parking.
    Sería interesante que antes de tomar este tipo de decisiones preguntasen, respuesta como la vuestra es clara, sencilla y adecuada para mejorar el pueblo.

    ResponderEliminar
  2. Grácias, Cemona, por tu apoyo, y felicidades por tu blog.

    ResponderEliminar