martes, 9 de marzo de 2010

Presentació del grup municipal


Nou equip de CiU a Vilalba Sasserra


Som un grup jove que volem treballar per millorar el nostre poble. És per això que volem posar-nos en contacte amb vosaltres per compartir algunes millores, que són moltes, que Vilalba necessita, i que per part de l'Ajuntament no arreglen. Instal.lats en la seva falta de voluntat i idees tot i la seva majoria absoluta.


Us heu adonat que al Vulpiliariis la oposició no té veu?, tot i que és una revista municipal, pagada per tots. La llei obliga a donar participació a tots els grups que tenen representació consistorial.

Aquest Parlem-ne és la nostra resposta a la falta de pluralitat de l'actual govern municipal.


L'Ajuntament quan se li demana que es facin algunes coses, sempre diu que manquen diners, tot i que els pressupostos anuals del municipi han pujat des del 2008 al 2010 en més de 390.000 Euros. Pràcticament és el doble. És per això, que les primeres demandes que els fem no tindràn cap despesa per al municipi. Més idees i menys pujar els impostos.


Us mantindrem informats de les properes notícies que ens afecten a tots i no ens expliquen. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol cosa, nosaltres som:


Carles Olmo / Esteve Riera / Joan Pons / Josep Pascual / Luigi Vitaliano /

Marian Tripiana / Mercè Pastells / Pedro Sosa /


No hay comentarios:

Publicar un comentario