viernes, 19 de noviembre de 2010

Paral.lelismes




Analitzant la present campanya electoral, que ens brinden actualment els nostres representants polítics, ens crida l'atenció algún punt.


El President Montilla, afirma sense cap dubte, que no tornarà a repetir el tripartit. Que no formarà govern amb independentistes ( ERC ).


Ara ho diu? perquè no van decidir-ho fa 7 anys abans de constituir el primer tripartit. O fa 4 abans de reeditar-se el segon tripartit i allargar d'aquesta manera la pitjor etapa de la política catalana?


Veiem que sovint la memoria dels qui ens governen és efímera. Per exemple:


A Vilalba Sasserra, després de que el grup Convergent denuncíessim les obres del camp de fútbol, l'alcaldessa ens diu des del Vulpiliariis que les obres no estan pagades ni acabades. Donant a entendre que s'acabaràn, i que no es pagaràn si no s'arregla el que ella entén, també, que està mal fet.


Doncs bé, un mes després s'aprova en el Ple pagar les factures i donar l'obra per acabada.





Un altre exemple:


Durant tota la legislatura, l'actual junta de govern de Vilalba Sasserra ha apujat els impostos fins als límits que permet la llei.


Ara a mesos de les eleccions ens informen de que aquest any no hi haurà cap augment.


De cop i volta s'han sensibilitzat amb el ciutadà vilalbenc i la seva economia. Casualment aquesta sensibilització es dona un cop cada 4 anys a Vilalba Sasserra i coincidint amb les eleccions municipals.





Veiem que tant els nostres dirigents de la Generalitat com els de l'Ajuntament no només tenen un paral.lelisme en el seu color socialista, si no que també coincideixen en oblidar allò que no els hi interessa recordar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario