sábado, 24 de julio de 2010

El camp de l'embut


Finalitzades les obres del camp d'esports del carrer Montseny, hi han varis punts que criden l'atenció. Tots ells d'una forma negativa. Ja vàrem informar en un anterior Parlem-ne de la nostra posició contrària a la cimentació del camp, ja que creiem que els diners del pla Feosl es podrien haver invertit en altres punts de la població on les carències són més notables.

Potser volen fer honor al sobrenom que té el nostre poble i tenen l'intenció de fer un camp d'esports a TRENTAPASSES d'on ja n'hi ha un altre.

Tot i fer-ho saber a l'Ajuntament, van tirar endavant les obres.

Bé, entenem que són diferents punts de vista...

Ara bé, el que no és de rebut és l'estat en que s'ha deixat aquesta obra on hi hem invertit més de 41.000 €.

Hi ha deficiències de construcció, com una cimentació amb força pendent orientada cap a la banda del carrer Montseny. Deficiències de projecte, el camp segueix tinguent la mateixa forma d'embut que tenia abans de l'obra, i les porteries estàn desalineades. I hi ha deficiències en seguretat, els fanals d'il.luminació estàn col.locats per la part interior del camp d'esports.

Ens preguntem si aquesta obra ha rebut un seguiment per part del Regidor d'urbanimes i si en aquest cas és afirmatiu, perquè ell i els seus companys del consistori no han informat a la direcció de l'obra?

En una ocasió més s'han malbaratat diners provinents d'una subvenció, que preveiem que cada vegada seràn més difícils d'aconsseguir. Si haguèssim cobert primer les necessitats bàsiques i s'hagués fet servir un pèl més el sentit comú, potser ara disposàriem dels diners necessàris per fer un camp d'esorts com cal al pati de l'escola i no un nyap com el que ens han fet al carrer Montseny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario