martes, 18 de mayo de 2010

Les travesses... últim capítol


Ja tenim les travesses noves!!!

I ho diem així de contents, perquè deuen haver arribat de molt lluny. Fa més de dos anys que van prometre en un Vulpiliariis que les canviarien.

El tema de les travesses té història. Va començar fa més de dos anys quan un ciutadà veï d'un altre poble ( però que gaudia del nostre parc durant el cap de setmana ) va fer entrada d'una instància a l'Ajuntament demanant el canvi de les travesses.

Vist que l'Ajuntament feia cas omís de la seva queixa, va decidir fer la denuncia mitjançant les cartes al director dels diaris de tirada nacional ( Periodico i Vanguardia ).

Llavors, des de l'Ajuntament es va prometre que es canviarien, tot i que recriminaven ( des del Vulpiliariis ) que el què havia fet la denúncia no era veï de Vilalba Sasserra.

D'això ja fa més de dos anys, i les travesses continuaven les mateixes. O sigui, les que tenen creosota. Nosaltres vam fer un altra instància reclamant la substitució, i ho vam afegir a les demandes fetes a l'Ajuntament en el nostre primer Parlem-ne.

La resposta que vam tenir en aquell moment, per part del regidor d'Urbanisme, va ser que no tenien perquè canviar-les. Va manifestar que les travesses eren totalment idonees per estar al parc.

Vist la desconeixença de la legalitat vigent per el que fa a travesses amb creosota, que van demostrar tenir des del consistori, els hi vam enviar la normativa i la vam incloure en un Parlem-ne perquè la coneguèssin tots els veïns de Vilalba.

Avui, per fi, aquest és un tema tancat i solucionat a favor dels veïns del poble, que podràn seguir gaudint del parc sense el neguit de que els nostres fills estiguin en contacte de la creosota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario